РусскийRomână
Principala De ce noi?

De ce de achiziționat Kindle anume la noi

1) Achiziția în Chișinău:

Alegându-ne pe noi, dvs. procurați e-book-ul la Chișinău. Angajatul nostru va livra dumneavoastră Kindle-ul în timpul și locul potrivit pentru dvs. (la serviciu, acasă …). Dvs. personal veți despacheta e-book-ul și veți efectua prima activare a dispozitivului. La dorința dvs. noi la fața locului v-om descărca câteva cărți pentru ca dvs. să începeți deja să le citiți. Dvs. nu riscați să pierdeți pachetul comandându-l pe internet.

Вы не рискуете потерять посылку заказывая по интернету. 

 Потери и кражи посылок

Тех поддержка

2) Garanție


Pe toate e-book-urile Kindle, companiei Amazon oferă o garanție de un an. Noi vă oferim suport tehnic. În majoritatea situațiilor problemele și dificultățile se rezolvă direct în Chișinău la nr. de telefon/e-mail sau la întâlnire directă. În cazul dacă problema nu poate fi rezolvată, noi devenim intermediari și efectuăm legătură cu serviciul tehnic Amazon în SUA pentru organizarea schimbului dispozitivului. Dvs. achitați doar livrarea e-book-ului dvs. în SUA prin poștă (aproximativ 230 lei) și primiți în schimb un dispozitiv nou. În timpul schimbului, banii se blochează pe contul bancar al nostru.

3) Bonusurile site-ului

Fiecare din cumpărătorii noștri de e-book primesc acces personalizat (login cu password) la site-ul nostru, pe care sunt salvate milioane de cărți și programe, sfaturi, răspunsuri la întrebări frecvente, instrucțiuni pentru contabili gratuite.

4) Cele mai bune accesorii

Noi vă selectăm cele mai bune accesorii. Dacă aceasta este o husă, atunci pielea trebuie să fie de calitate superioară, încheietori ce nu încurcă la citire, protecție de la căderea Kindle-ului dvs. Husa vă oferă o protecție ridicată și sporește durata de funcționare a dispozitivului. Noi am selectat cei mai buni furnizori de huse și monitorizăm îndeaproape calitatea producției și la un preț rezonabil.

5) Cumparati Kindle Paperwhite la compania dstra

Cumparati Kindle Paperwhite la firma dstra si intoarceti TVA. Pretul unui Kindle Paperwhite cu TVA este 185 USD: intoarceti 37 USD de TVA, dar restul de 148 USD reduce impozitele!

Doriți să faceți un cadou extraordinar, să procurați pentru sine sau unei peroane apropiate un obiect excelent?

Atunci sunați: 0 687 86 555 / 0 796 35 330 și comandați!